فایل ورد مقاله فرمولاسيون نوشيدني جديد برپايه سبوس برنج

لینک دانلود

فایل ورد مقاله فرمولاسيون نوشيدني جديد برپايه سبوس برنج دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله فرمولاسيون نوشيدني جديد برپايه سبوس برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله فرمولاسيون نوشيدني جديد برپايه سبوس برنج،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله فرمولاسيون نوشيدني جديد برپايه سبوس برنج :


محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
طیبه نخعی مقدم – کارشناسی نظارتبرمواد غذایی
اسماعیل عطای صالحی – دکتری مهندسی کشاورزی صنایع غذایی
حمیدرضا میری – دکتری بیوشیمی
اکرم آریان فر – کارشناس ارشد مهندسی کشاورزی صنایع غذایی

چکیده:
سبوس برنج منبع غنی ازآنتی اکسیدانهای طبیعی است که توان تجزیه رادیکالهای ازاد را دارد عصاره محلول سبوس برنج حاوی پروتئین ها 38/1درصد درفرم پپتید و اسیدهای امینه ازاد دارای محتوای 6درصد ازاسیدهایامینه گوگرددار چربی 30درصد اسید اولئیک و لینولئیک به عنوان اجزای اصلی آن می باشد و 1/2 میلی گرم /گرم – oryzanol و کربوهیدرات ها 14/2درصد عمدتا شامل کربوهیدراتهای است که به آرامی جذب میشوند است مطالعات اولیه برای استفاده از عصاره برنج به عنوان یک غذای کاربردی برا یدرمان و پیشگیری بیماری سرطان درارتباط با جلوگیری ازگسترش غیرطبیعی سلولها صورت گرفته است می توان با استفاده ازعصاره سبوس برنج و عسل نوشیدنی جدیدی را تهیه شد این نوشیدنی به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی م یتواند جایگزین موادغذایی با پروتئین حیوانی باشد سبوس برنج یکی ازمحصولاتی است که میتواند برای سلامتی مهم باشد.

توضیحات بیشتر