فایل ورد مقاله فعاليت هاي آنتي اکسيداني و آنتوسيانين هاي آلو

لینک دانلود

فایل ورد مقاله فعاليت هاي آنتي اکسيداني و آنتوسيانين هاي آلو دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله فعاليت هاي آنتي اکسيداني و آنتوسيانين هاي آلو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله فعاليت هاي آنتي اکسيداني و آنتوسيانين هاي آلو،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله فعاليت هاي آنتي اکسيداني و آنتوسيانين هاي آلو :


محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
محمدمهدی نعمت شاهی دانشجویان کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی و عضو باشگاه پژوهشگران جوا
وحید کوشکی –
مهرداد بهارلو –
میلاد خوش منش اصغری –

چکیده:
محتوای فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی کل آلو و محتوای آنتوسیانین پوست این میوه در ای ن مقاله موردتجزیه و تحلیل قرار گرفته است. علاوه بر این، کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا 3 همراه با یونیزاسیون همزمان باطیف سنجی جرمی برای تعیین ترکیب آنتوسیانینی این میوه مورد استفاده قرار گرفت. دامنه محتوای فنو لی نمونه های آزمایش شده 134 تا 611 گرم در هر کیلوگرم وزن تازهFW) و محتوای آنتوسیانین موجود در پوست میوه آلو 193 تا 1986 گرم به ازای هر کیلوگرم پوست میوه بود. مقادیر قدرت آنتی اکسیدانی کاهش فر ی ک، از 1120 تا 4483 معادل میکرومول ترولوکس به ازای هر گرم وزن تازه متغیر بود. شش نوع از آنتوسیانین ها در آلو قرمز تشخیص داده شدند

توضیحات بیشتر