فایل ورد مقاله ويژگي ها و کاربردهاي پوشش خوراکي بر پايه پروتئين آب پنير در بسته بندي مواد غذايي

لینک دانلود

فایل ورد مقاله ويژگي ها و کاربردهاي پوشش خوراکي بر پايه پروتئين آب پنير در بسته بندي مواد غذايي دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله ويژگي ها و کاربردهاي پوشش خوراکي بر پايه پروتئين آب پنير در بسته بندي مواد غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله ويژگي ها و کاربردهاي پوشش خوراکي بر پايه پروتئين آب پنير در بسته بندي مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله ويژگي ها و کاربردهاي پوشش خوراکي بر پايه پروتئين آب پنير در بسته بندي مواد غذايي :


بسته بندی مواد غذایی
تعداد صفحات:4
چکیده:
پوشش دهی مواد غذایی توسط پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر، یکی از انواع کاربردهای فیلم های خوراکی و زیست تخریب پذیر در صنعت بسته بندی می باشد. آب پنیر محصول فرعی صنعت پنیر سازی است که مهمترین جزء اصلی آن، پروتئین آب پنیر می باشد. پوشش ها و قیلم های خوراکی جهت حفظ ارزش غذایی، طولانی کردن عمر مفید، بهبود کیفیت و افزایش سطح ایمنی ماده غذایی، می توانند جایگزین های طبیعی و مناسبی برای مواد پلاستیکی رایج در صنعت بسته بندی باشند. پوشش ها و فیلم های پروتئین آب پنیر، ممانعت کننده های خوبی در برابر انتقال گازها، چربی، عطر و طعم ماده غذایی هستند و در واقع خواص ممانعت کنندگی (بازدارندگی)، خواص مکانیکی و خواص ظاهری از مهمترین خصوصیات فیلم های خوراکی می باشد. در این مقاله خصوصیات و انواع کاربرد پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر، بررسی خواهد شد.

توضیحات بیشتر