فایل ورد مقاله فناوري نانو ذرات نقره در بسته بندي ضد ميکروبي فعال گوشت و فرآورده هاي گوشتي

لینک دانلود

فایل ورد مقاله فناوري نانو ذرات نقره در بسته بندي ضد ميکروبي فعال گوشت و فرآورده هاي گوشتي دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله فناوري نانو ذرات نقره در بسته بندي ضد ميکروبي فعال گوشت و فرآورده هاي گوشتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله فناوري نانو ذرات نقره در بسته بندي ضد ميکروبي فعال گوشت و فرآورده هاي گوشتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله فناوري نانو ذرات نقره در بسته بندي ضد ميکروبي فعال گوشت و فرآورده هاي گوشتي :


محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:16
نویسنده(ها):
سیده زهرا مطهری – دانشجوی کارشناسی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا
زینب لقمانی – دانشجوی کارشناسی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا
محسن گواهیان – عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا

چکیده:
با توجه به موضوع، ابتدا به تعریفی از بسته بندی فعال و ذکر سه مفهوم اساسی در این نوع بسته بندی پرداخته شده است .در ادامه، مبحث بسته بندی ضد میکروبی در محصولات گوشتی به طور گستردهتر عنوان شده و از روشهایبسیار متنوع مطرح در این نوع بسته بندی، استفاده از فلز نقره به عنوان متداولترین و مهمترین روش منتخب و تشریح شده است. در پایان نحوهی عملکرد ضدمیکروبی نانوذراتنقره به عنوان اصلیترین مطلب این مقاله مروری شرح داده شده است. هدف از طرح این مقاله آشنایی با ویژگی ها و نحوه ی فعالیت نانو ذرات نقره به عنوان یک ترکیب ضد میکروبی قوی می باشد. با توجه به پیشینه ی طولانی کاربرد این فلز، آزمایش های بسیاری در این زمینه صورت گرفته که اثرات مثبت و منحصر به فرد و قابلیت های بسیار گسترده این نانو ذره را به اثبات می رسانند

توضیحات بیشتر