فایل ورد مقاله فيلم ها و پوشش هاي خوراکي بر پايه ي پروتئين آب پنير

لینک دانلود

فایل ورد مقاله فيلم ها و پوشش هاي خوراکي بر پايه ي پروتئين آب پنير دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله فيلم ها و پوشش هاي خوراکي بر پايه ي پروتئين آب پنير کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله فيلم ها و پوشش هاي خوراکي بر پايه ي پروتئين آب پنير،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله فيلم ها و پوشش هاي خوراکي بر پايه ي پروتئين آب پنير :



تعداد صفحات:6
چکیده:
آب پنیریک محصولات جانبی ازصنعت پنیرسازی میباشد مهمترین ماده تشکیل دهنده آب پنیر پروتئین آب پنیر WP است که بطور کلی درفرمولاسیون غذای نوزاد و غذای ورزشکاران استفاده میشود امروزه تلاشهای زیادی برای یافتن کاربردهای جدید برای پروتئین های آب پنیر انجام شده به عنوان مثال کاربرد آنها درتولید فیلم ها و پوششهای خوراکی فیلمهای خوراکی وسیله ای مناسب برای طولانی کردن عمرمفید موادغذایی و افزایش کیفیت آنها بدون ایجاد آلودگی محیط زیست هستند بغیر ازکاربرد به عنوان ممانعت کننده ی انتخابی برای عبور رطوبت و گاز این فیلم ها ممکن است به عنوان حامل بسیاری ازمواد کاربردی مناسب مثل آنتی اکسیدان ها عوامل ضدمیکروبی موادمعطرورنگی به کارگرفته شوند دراین مقاله خواص کاربردی فیلمهای خوراکی ساخته شده با پروتئین آب پنیر و کاربردهای آنها درصنعت موادغذایی مورد بررسی قرارمیگیرد.

توضیحات بیشتر