فایل ورد مقاله فيلم هاي خوراکي و کاربردآن در بسته بندي فعال

لینک دانلود

فایل ورد مقاله فيلم هاي خوراکي و کاربردآن در بسته بندي فعال دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله فيلم هاي خوراکي و کاربردآن در بسته بندي فعال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله فيلم هاي خوراکي و کاربردآن در بسته بندي فعال،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله فيلم هاي خوراکي و کاربردآن در بسته بندي فعال :


محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:13
نویسنده(ها):
سوسن رئیسی – دانشجوی کارشناسی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا
ملیحه خان احمدی – دانشجوی کارشناسی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا
محسن گواهیان – عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا

چکیده:
با توجه به مخاطرات ایجاد شده توسط پوشش های پلیمری زیست تخریب ناپذیر، توجه محققان به تولید مواد زیست تخریب پذیر معطوف شده است که از جمله آن، فیلم های خوراکی می باشند .فیلم های خوراکی یک لایه نازکی از موادخوراکی هستند که روی سطح مواد غذایی قرار گرفته و به عنوان محافظ آنها عمل می کنند و همچنین می توانند حاوی آنتی اکسیدان و مواد ضد میکروبی باشند. فیلم های خوراکی به واسطه جلوگیری از نفوذ رطوبت، اکسیژن، دی اکسیدکربن، عطر و طعم، چربی ها و به طور کلی به منظور افزایش ماندگاری مواد غذایی و حفظ کیفیت آنها مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از کاربردهای بالقوه این بیوپلیمرها، تولید بسته بندی های فعال حاوی مواد ضد میکروبی می باشد که در طراحی یک بسته بندی ضد میکروبی، فاکتورهای زیادی بایستی مورد توجه قرار گیرند. با توجه به اهمیت این موضوع دراین مقاله مروری بر فیلم های خوراکی و به طور خاص کاربرد آنها برای میوه ها و بسته بندی های فعال حاوی مواد ضد میکروبی ارائه شده است

توضیحات بیشتر