فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي شيريني هاي تر مصرفي بيرجند به باکتري هاي خانواده انتروباکترياسه

لینک دانلود

فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي شيريني هاي تر مصرفي بيرجند به باکتري هاي خانواده انتروباکترياسه دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي شيريني هاي تر مصرفي بيرجند به باکتري هاي خانواده انتروباکترياسه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي شيريني هاي تر مصرفي بيرجند به باکتري هاي خانواده انتروباکترياسه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي شيريني هاي تر مصرفي بيرجند به باکتري هاي خانواده انتروباکترياسه :


محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:6
نویسنده(ها):
عطااله اژدری – دکتری بهداشت موادغذایی
نیلوفر هاشم زهی – دانش آموخته علوم و صنایع غذایی

چکیده:
شیرینی های ترآن دسته ازفراورده های شیرینی بوده که باتوجه به مواد اولیه ای که درتهیه آن ها بکارمیرود و همچنین نحوه فراوری مستعد الودگی به انواع میکروب ها بوده و ازا نجا که دراغلب موارد میازن رطوبت دراین نوع فراورده ها بالاست لذا زمان ماندگاری آنها به چندروز محدود گردیده و باید درشرایط یخچالی نگهداریشوند ازلحاظ استانداردهای ملی ایران میزان الودگی این فراورده ها به انتروباکتریاسه ازاهمیت ویژه ای برخوردار است و به منظور تعیین میزان الودگی شیرینی های تر مصرفی بیرجند به باکتریهای خانواده انتروباکتریاسه تعداد 100 نمونه شیرینی تر ازشیرینی فروشی های سطح شهرستان بیرجند مورد بررسی قرارگرفت جهت اماده سازی نمونه ها و انجام ازمونهای میکروبی روشهای توصیه شده توسط سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مورد استفاده قرارگرفت و درنهایت داده های حاصلبا استفاده ازازمونهای اماری و باکمک نرم فازار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت نتایج نشان داد که میزان الودگی به انتروباکتریاس در38نمونه 38درصد بالاتر ازحد استاندارد بود باتوجه به نتایج این تقحیق 38درصد ازنمونه های شیرینی تر مورد بررسی به دلیل الودگی بیش ازحد به بکتریهای انتروباکتریاسه غیرقابل مصرف بودند.

توضیحات بیشتر