فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي شيريني هاي تر مصرفي بيرجند به کپک و مخمر

لینک دانلود

فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي شيريني هاي تر مصرفي بيرجند به کپک و مخمر دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي شيريني هاي تر مصرفي بيرجند به کپک و مخمر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي شيريني هاي تر مصرفي بيرجند به کپک و مخمر،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي شيريني هاي تر مصرفي بيرجند به کپک و مخمر :


محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:6
نویسنده(ها):
عطااله اژدری – دکتری بهداشت موادغذایی
نیلوفر هاشم زهی – دانش آموخته علوم و صنایع غذایی
عطیه سپهرم – دانش آموخته علوم و صنایع غذایی
اسما سلمانی بجستانی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی

چکیده:
آلودگی شیرین های تربه کپک ها و مخمرها علاوه براحتمال ایجاد عوارض بهداشتی و کاهش کیفیت محصول ازنظر اقتصادی نیز بسیاربااهمیت است اسپورقارچ ها درهوا پراکنده بوده و درصورت عدم رعایت موازین بهداشتی به سهولت باعث الودگی شیرینی ها میشود علاوه برآن الوگیظروف تهیه شیرین ها الودگی افراد توزیع کننده و الودگی قارچی مواد اولیه تهیه شیرین ازجمله شکر و مخصوصا اراد نیز میتواند منجر به الودگی انواع شیرینی به کپک ها و مخمرها شود به منظور تعیین میزان الودگی شیرین های تر مصرفی بیرجند به کپک و مخمر تعداد 100نمونه شیرینی تر ازشیرینی فروشی های سطح شهرستان بیرجند مورد بررسی قرارگرفت جهت اماده سازی نمونه ها و انجام ازمونهای میکروبی لازم است برای تعیین میزان الودگی به کپک و مخمر روشهای توصیه شده توسط سازمان ملی استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران مورد استفاده قرارگرفته و داده های حاصلبا استفاده ازازمونهای اماری و با کمک نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت نتایج حاصل ازاین تحقیق نشان داد که میزان آلودگی به کپک و مخمر در51نمونه 51درصد بالاتر ازحد استاندارد بود.

توضیحات بیشتر