فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي ميکروبي کل وکپک دربرنج مصرفي درمشهد و مقايسه آن با برنج وارداتي

لینک دانلود

فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي ميکروبي کل وکپک دربرنج مصرفي درمشهد و مقايسه آن با برنج وارداتي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي ميکروبي کل وکپک دربرنج مصرفي درمشهد و مقايسه آن با برنج وارداتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي ميکروبي کل وکپک دربرنج مصرفي درمشهد و مقايسه آن با برنج وارداتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي ميزان آلودگي ميکروبي کل وکپک دربرنج مصرفي درمشهد و مقايسه آن با برنج وارداتي :



تعداد صفحات:10
چکیده:
برنج یکی ازمحصولات مهم و استراتژیک درایران است الودگی میکروبی مهمترین عامل ضایعات برنج میباشد دراین تحقیق ارتباط ویژگیهای میکروبی این محصول عمده و مهم ازجمله شمارش کلی و کپک مورد بررسی قرارگرفت نمونه برداری درطول شش ماه و دردو فصل متفاوت و درسه تکرار انجام پذیرفت و انالیز نمونه های برنج با استومکر یکنواخت شدند و سپس با سرم فیزیولوژی رقیق شدند برای شمارش کلی Plate Count Agar و برای تعیین کپک DG18 استفاده شد نتایج نشان داد که 10درصد نمونه ها بالاتر ازحد مجاز استاندارد ملی شمارش کلی میکروبی الوده هستنددرمورد شمارش کلی میکروبی تفاوت معنی داری درفصول مختلف وجود دارد درفصل زمستان شمارش کلی میکروبی بیشتری دیده شده است درنهایت می توان نتیجه گرفت که درشمارش میکروبی انواع برنج ایرانی مشاهده میگردد که تعداد باکتری بیشتری رشد پیدا کرده است درصورتی که برنج پاکستانی کپک بالاتری را نشان میدهد.

توضیحات بیشتر