فایل ورد مقاله بررسي ميزان پايداري امولسيون تهيه شده به وسيله امولسيفاير لسيتين

لینک دانلود

فایل ورد مقاله بررسي ميزان پايداري امولسيون تهيه شده به وسيله امولسيفاير لسيتين دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي ميزان پايداري امولسيون تهيه شده به وسيله امولسيفاير لسيتين کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي ميزان پايداري امولسيون تهيه شده به وسيله امولسيفاير لسيتين،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي ميزان پايداري امولسيون تهيه شده به وسيله امولسيفاير لسيتين :


محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:6
نویسنده(ها):
سیدعبداله حسینی شرقی – دانشجوی کارشناسی ارشد
سیدمهدی جعفری – استادیاردانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
حبیب الله میرزایی – دانشیار
علی اصغری – استادیار

چکیده:
پایداری امولسیون ها با افزودن موادفعال سطحی افزایش می یابد ازانجایی که مقدار امولسیفایر مورد استفاده روش تهیه و دمای نگهداری امولسیون می تواند پایداری امولسیون را تحت تاثیر قرار دهد این پژوهش به منظور بررسی تاثیر میزان غلظت سورفکتانت زمان هموژنیزاسیون و دمای نگهداری برپایه امولسیون دربرابر خامه ای شدن طراحی شده است جهت بررسی میزان غلظت و دورهموژنایزر امولسیونهایی با 1/5و3و4/5 درصد لسیتین درمدت زمانهای هموژن 5و12/5و20دقیقه تهیه ودرنهایت دردماهای 4و22و40درجه سانتیگراد نگهداری گردید نتایج حاصل بیانگر این امر بود که افزایش غلظت لسیتین درسطح 1درصد باعث افزایش پایداری امولسیون دربرابر خامه ای شدن میشود باتوجه به نتایج بدست آمده می توان گفت که با ثابت ماندن فاز داخلی وخارجی و افزایش غلظت امولسیفایر امولسیون پایدارتر تشکیل خواهد شد.

توضیحات بیشتر